ثبت شرکت در استرالیا - 5.0 از 5 بر اساس 1 رای

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

کشور استرالیا با 7.686.850 کیلومتر مربع وسعت،ششمین کشور پهناور دنیا است.استرالیا سرزمینی تقریباَ هموار با آب و هوایی معتدل است. طبیعت استرالیا نواحی بسیار حاصلخیزی دارد که نقش حائز اهمیتی در تامین مواد غذایی دنیا را داراست.


اقتصاد استرالیا
استرالیا نقش فعالی در سازمان تجارت جهانی، اپک، جی 20 و سایر سازمانهای مربوط به تجارت جهانی بازی می کند. این کشور همچنین دارای موافقت نامه های امضاء شده چند جانبه ی تجاری با تعدادی از کشورهای دارای اقتصاد قوی برای افزایش قدرت تجاری و جریان سرمایه گذاری خود می باشد. استرالیا کشوری ثروتمند با اقتصادی مبتنی بر توان بخشی حضوری و تولید ناخالص داخلی نسبتاَ بالاست. طبق آمار 2013 مردم استرالیا از نظر میزان ثروت بعد از سوئیس ثروتمند ترین مردم جهانند.
ایران و استرالیا از دیرباز دارای ارتباطاتی بوده اند که از ابتدا بر محوریت برقراری روابط تجاری و اقتصادی شکل گرفته است. بعد از انقلاب اسلامی با وجود اختلاف نظرهای اساسی به دلیل منافع دو جانبه در رابطه با ادامه تجارت همواره دو کشور تلاش کرده اند مرزهایی بین روابط اقتصادی و سیاسی را شکل دهند که عامل اقتصادی مهمترین رکن ادامه این رابطه بوده است.
استرالیا از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان محسوب می شود و مهاجرت ایرانیان به این کشور به شدت افزایش یافته است.به طوریکه امروزه بالغ بر 100 هزار استرالیایی ایرانی تبار در آن کشور زندگی می کنند.
ثبت شرکت در استرالیا
برای تأسیس شرکت در استرالیا محدودیتی وجود ندارد جزاینکه سرمایه گذاری خارجی در این شرکتها، باید توسط هیأت بررسی سرمایه گذاری خارجی تأیید شود.
برای افتتاح شرکت در استرالیا دانستن زبان انگلیسی الزامی نیست و متقاضیان می توانند با پرداخت کردن هزینه ی زبان انگلیسی برای افراد بالای 18 سال خانواده خود اقدام به ثبت نام آنها در کلاسهای رسمی زبان در استرالیا کنند.
برای ثبت شرکت در کشور استرالیا باید مقیم آنجا بود یا با یک فردی که در استرالیا مقیم است شریک بود. شرکت زدن یا همکاری به سبکهای مختلفی وجود دارد که به طور کلی  مراحلش این است:
_ جمع کردن اطلاعات از سایت.
_ ثبت کردن شرکت به صورت دستی یا از طریق یک سایت ( پرداخت مقداری هزینه و انجام ثبت). برای ثبت یک شرکت، ابتدا شخص باید یک درخواست تکمیل نماید.در درخواست، اسمی که برای شرکت انتخاب شده باید تأیید گردد. سپس فرمهایی که تهیه کرده اند را می بایست همراه با تأییدیه مدرک تأسیس شرکت در کشور مبدأ به کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا تسلیم نمود.
_گرفتن تکس نامبر.
_ بعد از اینکه بیزینس ثبت شد باید حتماَ سایت داشته باشد و تبلیغات موثر .
_ سپس باید نسبت به تهیه ی نت ورک اقدام نمایید.( از طریق اینترنت یا در سطح شهر).
www.bni.com.au.
زمانی ممکن است به دلایی افراد شرایط اخذ ویزای تخصصی یا سرمایه گذاری را در کشور استرالیا نداشته باشند اما متمایل باشند شرکتی را در آن کشور به ثبت برسانند در چنین شرایطی می توان از ویزای 457 استفاده کرد. این ویزا برای بیزینس های خارجی که قصد فعالیت در استرالیا را دارند و یا نمایندگان، مدیران و کارمندان یک تجارت نیاز دارند صادر خواهد شد.
بر اساس ساختار این برنامه، بیزینس، درخواست تبدیل شدن به یک بیزینس استاندارد برای اسپانسر شدن را ارایه می کند. این ویزا دارای اعتبار شش ساله است و متناسب با شرایط این مدت زمان می تواند تغییرکند. با این ویزا می توان بدون هیچ گونه محدودیت تحصیلی و یا شغلی کلیه اعضای خانواده را همراه داشت و می توان به دفعات و بدود محدودیت خاصی به استرالیا وارد شد.
این ویزا شرایط را برای اسپانسر شدن مدیران، سهامداران و حتی کارمندان فراهم می کند و  موجب می شود از شرط مهم داشتن مدرک آیلتس معاف بود.
از همراهیتان جهت ارائه ی خدمات برتر بسیار سپاسگزاریم.
شما شایسته ی بهترین خدمات هستید.

 

مقالات مرتبط

فرم تماس

تماس با ما

خیابان ولیعصر، تقاطع نیایش، بلوار اسفندیار، پلاک 90
تلفن: 42143-021
ایمیل:info@companyregister.ir
021-42143 , 021-42143 , 021-42017 , 021-42037000

خط مستقیم تلفن همراه نام مشاور
02142037201 09128330765 خانم یکتا
02142037220 09128579331 خانم بیگی
02142037277 09129321906 خانم آذین
02142037256 09129352517 خانم اعتمادی
02142037212 09129352508 خانم وکیلی
02142037236 09129352512 خانم بابازاده
02142037444 09129350316 خانم راد
02142037224 09128394103 خانم لرستانی
02142037203 09128579336 خانم صابری