چگونگی تشکیل شرکت با مسئولیت محدود

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

شرکت با مسئولیت محدود،رایج ترین شرکت های بازرگانی در کشور ما می باشد و عمدتاَ بین اعضای یک خانواده یا افراد فامیل و یا دوستان و آشنایان تشکیل می گردد.به موجب ماده 94 قانون تجارت،شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام و یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت می باشد.ضمناَ برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود هیچ حداقل مبلغی تعیین نشده است.

- راهنمای گام به گام تشکیل و ثبت شرکت با مسئولیت محدود

- مراحل ثبت شرکت با مسئولیت محدود

 

  • تشکیل شرکت با مسئولیت محدود

برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود طی مراحل ذیل ضروری است:
1-تنظیم شرکتنامه و امضای آن
2-تادیه و پرداخت کل سرمایه شرکت
3-ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها
در رابطه با موارد فوق لازم است به توضیحات ذیل توجه شود:
1.1-شرکت نامه در شرکت های با مسئولیت محدود رکن اساسی آن است؛به طوری که عدم تنظیم آن سبب بطلان شرکت است.در شرکت نامه نسبت مشارکت هر شریک و سهم الشرکه هر کدام اعم از نقدی یا غیرنقدی که باید تقویم شده باشد،قید می گردد.
1.2.در شرکت های با مسئولیت محدود برخلاف شرکت های سهامی،کل سرمایه نقدی باید در ابتدا پرداخت شده و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد،در حالی که در شرکت های سهامی با پرداخت 35 درصد سرمایه نقدی و تعهد بقیه آن می توان اقدام به تاسیس شرکت نمود.به موجب ماده 100 قانون تجارت چنانچه شرکت با مسئولیت محدود نسبت به تادیه کل سرمایه نقدی و غیرنقدی اقدام ننماید باطل و از درجه اعتبار ساقط است.البته باید توجه داشت که شرکت حتی در صورتی که به موجب عدم اجرای این امر باطل گردد،در مقابل اشخاص ثالث و مطالبات آن ها حق استناد به این بطلان را ندارد.
1.3 پس از طی مراحل فوق شرکت باید در اداره ثبت شرکت ها ثبت شود.اسم شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکا باشد و همانند شرکت های سهامی،الزاماَ باید نامی غیر از شرکا داشته باشد و حتی نام آن نباید به صورتی باشد که اشخاص ثالث اعتبار شرکت را منوط یا مرتبط با اعتبار یکی از شرکا تلقی کنند و اگر جز این باشد شریکی که نام او در شرکت قید شده در مقابل اشخاص ثالث حکم شریک ضامن در شرکت تضامنی را خواهد داشت.
به طور کلی در انتخاب نام شرکت رعایت دو نکته ذیل ضروری است:
1.3.1 عبارت «با مسئولیت محدود» باید در انتهای نام شرکت اضافه شود.
1.3.2 نام شرکت نباید متضمن نام هیچ یک از شرکا نباشد.

  • سهم الشرکه و خصوصیات سهم الشرکه در شرکت با مسئولیت محدود

تعریف سهم الشرکه
آورده نقدی یا غیر نقدی هر شریک را در شرکت های با مسئولیت محدود سهم الشرکه می نامند.در واقع سهمی که هر شریک در سرمایه شرکت دارد،سهم الشرکه نامیده می شود.سهم الشرکه ممکن است نقدی یا غیرنقدی باشد،ولی در هر حال باید تمام آن پرداخت شود.
در ماده 98 قانون تجارت آمده است که شرکا نسبت به قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های غیرنقدی معین شده،در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.این امر به این خاطر است که اگر شرکا سهم الشرکه شریکی را بیش از میزان نقدی قلمداد نمایند نه تنها شریکی که سهم الشرکه غیرنقدی او زیادتر از ارزش واقعی تقویم شده در رمقابل ذی نفع مسئول است،بلکه معامله کنندگان با شرکت می توانند نسبت به تفاوت مطالبات خود( در صورتی که دارایی شرکت کفاف پرداخت بدهی های آن را ندهد) به هر یک از شرکا که بخواهند مراجعه نمایند و شرکا به موجب قانون در این خصوص در قبال اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.
خصوصیات سهم الشرکه

  • سهم الشرکه را نمی توان به صورت اوراق تجارتی قابل انتقال با نام یا بی نام و غیره درآورد.
  • سهم الشرکه را نمی توان به غیرمنتقل نمود،مگر با رضایت عده ای از شرکا که لااقل سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها بوده و اکثریت عددی نیز داشته باشند.
  • انتقال سهم الشرکه فقط از طریق سند رسمی(ثبت در اداره ثبت شرکت ها) صورت می گیرد،به خلاف شرکت سهامی که انتقال سهام بی نام با تحویل اوراق سهام و در سهام با نام با ثبت در دفتر شرکت به عمل می آید.
  • مدیران شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود به وسیله اشخاصی که "مدیر"نامیده می شوند اداره خواهد شد و در این رابطه،نکات ذیل باید مورد توجه قرار گیرد:
1-اداره کنندگان ممکن است یک یا چند نفر باشند.
2-مدیر یا مدیران ممکن است از بین شرکا یا از خارج انتخاب شوند،برخلاف شرکت سهامی که مدیران فقط باید از بین شرکا انتخاب شوند.
3-مانند شرکت سهامی،مدیران ممکن است موظف باشند؛یعنی حقوق بگیرند یا به طور رایگان شرکت را اداره نمایند.
4-برخلاف شرکت سهامی که مدت خدمت مدیران بیش از دو سال نیست،مدت خدمت مدیران در شرکت با مسئولیت محدود،ممکن است محدود یا نامحدود باشد.
5-مدیران شرکت کلیه اختیارات لازمه را برای نمایندگی و اداره شرکت خواهند داشت،مگر آنکه در اساسنامه غیر از آن مقدور شده باشد.هر قراردادی راجع به محدودیت اختیارات مدیران که در اساسنامه بدان تصریح نشده باشد در مقابل اشخاص ثالث باطل و کان لم یکن خواهد بود.
از همراهیتان سپاسگزاریم.
ثبت شرکت فکر برتر با بهره گیری از کارشناسان متخصص و مجرب و با چندین دهه تجربه ی موفق، با افتخار آماده ی ارائه ی خدمات  به شما عزیزان، در زمینه های حقوقی و ثبتی نظیر ثبت شرکت و ثبت برند می باشد.
"در دپارتمان تخصصی ثبت شرکت فکر برتر،میزبان شما بزرگواران هستیم."

تماس جهت پیگیری روند اجرایی قرارداد منعقد شده

ارتباط با فکر برتر : 02142037000
آدرس: جردن، بالاتر از اسفندیار پلاک۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)

تماس به جهت اخذ مشاوره از کارشناسان:

مدیریت و فروش: 02142143
ثبت شرکت در عمان: 09128330765
ثبت شرکت: 09128578441
تغییرات: 09129352517
ثبت برند و نام تجاری: 09129350317
اخذ و تمدید کارت بازرگانی: 09120907459
اخذ کد اقتصادی و ارزش افزوده: 09128348466
ثبت طرح : 09128394102
ثبت اختراع دانش بنیان: 09128579331
آدرس:
جردن بالاتر از اسفندیار پ۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
ارتباط با فکر برتر : 02142037000 

بهینه سازی و سئو توسط شرکت سئو ایران