ثبت شرکت در چین

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

اقتصاد چین از اواخر دهه هفتاد قرن 20 به سرعت تغییر کرده است و تاکنون نیز در حال رشد است به همین دلیل ثبت شرکت در چین، موقعیت مناسبی را برای تجار و فعالین اقتصادی ایجاد کرده است. بر اساس برابری قدرت خرید، چین دارای دومین اقتصاد بزرگ جهان و یک بازیگر اصلی در اقتصاد جهانی است. حجم اقتصاد چین 12،380،000،000،000$ در سال 2012 بلافاصله بعد از اتحادیه اروپا و آمریکا یعنی در مقام سوم جهان قرار می گیرد. چنانچه رشد کنونی اقتصادی چین همچنان ادامه یابد، چین از نظر اقتصادی، در حال رسیدن به آمریکا یعنی بزرگترین اقتصاد جهان است و آمریکا باید خود را برای مقابله با پیامدهای سیاسی و اقتصادی این موضوع آماده کند.

بانک جهانی وضعیت اقتصادی چین را مطلوب و محیط اقتصاد کلان این کشور را با ثبات توصیف کرده است. مقامات صندوق بین المللی پول معتقدند رشد مناسب دو کشور هند و چین باعث تعدیل تاثیرات گرانی نفت در منطقه آسیا شده است.

چین یکی از کشورهای جهان به لحاظ ثبت شرکت و جذب سرمایه است و در صف مقدم جهان در این زمینه قرار دارد. حصول دستاوردهای قابل ملاحظه چین در جلب سرمایه خارجی در شرایط رکود اقتصاد جهان و کاهش سرمایه گذاری بین المللی، منوط به صدور بسیاری سیاست های مساعد و معقول سرمایه گذاری در این کشور است.

بیشتر بخوانید:

- فرم اظهارنامه ثبت شرکت ها

- با فرآیند ثبت شرکت در قطر آشنا شوید

- برای ثبت شرکت از کجا شروع کنیم ؟

طبق مقررات سازمان تجارت جهانی و تعهدات چین به کشورهای خارجی، این کشور جمعاً 2300 سند قانونی را سروسامان داده است که از این میان 830 سند لغو و 325 سند اصلاح شده است و سیستم قانونی مربوط به سرمایه گذاری خارجی با محور سه قانون اصلی یعنی قانون موسسات با سرمایه خارجی و چینی، قانون موسسات با همکاری چین و کشورهای خارجی، قانون موسسات با سرمایه خارجی و مشخصات این قوانین به طور اساسی صورت گرفته است. تا پایان سال 2003، بازرگانان از بیش از 170 کشور و مناطق جهان در چین سرمایه گذاری کرده و تعداد موسسات و شرکتهای خارجی به بیش از 400 هزار رسیده است. علاوه بر این گروه های بزرگ بین المللی و شرکتهای چند ملیتی بازار چین را مد نظر گرفته و تقریبا تمامی 500 شرکت بزرگ اول جهان در چین سرمایه گذاری کرده اند.

مشارکت تجاری بین المللی در حقوق چین

در چین، شرکت های شرقی و غربی به شکل حقوقی مشارکت تجاری، فعالیت می کنند ولی مالکیت وسایل تولید به طور کلی هنوز تحت کنترل دولت می باشد. در شرکت های سهامی هیات مدیره و بازرس، امور راجع به سیاست عمومی شرکت را انجام داده و کمیته اجرایی هم اجرای امور تجاری را به عهده دارد. در مشارکت تجاری اصرار بر این است که یکی از شهروندان محلی چین به طور رسمی به سمت رئیس هیات مدیره و یک شرکت خارجی به عنوان عضو هیات با دارا بودن حق وتوو برای اجتناب از حاکمیت اکثریت انتخاب گردد.

ملاحظه می شود که آزاد سازی سرمایه گذاری خارجیان و مبادلات ارز و نرخ تبدیل وام های خارجی و تجارت کالا و خدمات موجبات جذب سرمایه های خارجی به کشور چین را فراهم ساخته است.
رشد سریع اقتصادی در چین نتیجه ارتباط سازمان یافته ی آن کشور با جهان خارج و انتقال تکنولوژی و دانش فنی است. می توان گفت که موجبات کسب قدرت رقابت اقتصادی را بوسیله عرضه محصولات ارزان قیمت با کیفیت بالا فراهم می سازد. در واقع هنر چینی ها در ارزان تمام کردن کالای با کیفیت قابل رقابت می باشد که حجم صادرات آن کشور در سنوات اخیر رشد زیادی داشته است.

کشور چین با وجود داشتن نظام سوسیالیستی و حزب کمونیست حاکم توانسته سیاست محصلت گرایی (pragmatism) را در خدمت اقتصاد آزاد، پیشه خود سازد و تنظیم قراردادهای مشارکت بازرگانی بین المللی نقش بسزایی در تحقق اهداف فوق ایفاء نموده است.

سیاستهای سرمایه گذاری:
چین یکی از کشورهای جهان به لحاظ جلب سرمایه خارجی است و در صفوف مقدم جهان در این زمینه قرار دارد. حصول دستاوردهای قابل ملاحظه چین در جلب سرمایه خارجی در شرایط رکود اقتصاد جهان و کاهش سرمایه گذاری بین‌المللی، منوط به صدور بسیاری سیاستهای مساعد و معقول سرمایه گذاری در این کشور است. از آغاز دهه ۸۰ قرن بیستم، چین با اختصاص نیروی انسانی، مادی و مالی تاسیسات زیربنایی زیادی احداث کرده و برای سرمایه گذاری و تاسیس کارخانه در چین توسط بازرگانان خارجی محیط مطلوبی فراهم کرد.

چین همچنین بیش از ۵۰۰ قانون و مقررات مربوط به اقتصاد خارجی صادر کرده و اساس و تضمین قانونی برای سرمایه گذاری بازرگانان خارجی در چین فراهم کرده است. تا پایان سال ۱۹۹۷، چین فهرست راهنمای صنایع سرمایه گذاری بازرگانان خارجی را اصلاح و منتشر کرد و بازرگانان خارجی را به سرمایه گذاری در قلمروهایی مانند اکتشاف جامع کشَاورزی، انرژی، راه و ترابری، مواد اولیه مهم، فناوری عالی و جدید، استفاده جامع از منابع، حفاظت از محیط زیست تشویق کرده و از آنها حمایت نمود.

طبق مقررات سازمان تجارت جهانی و تعهدات چین به کشورهای خارجی، این کشور جمعاً ۲۳۰۰ سند قانونی را سروسامان داده است که از این میان ۸۳۰ سند لغو و ۳۲۵ سند اصلاح شده است و سیستم قانونی مربوط به سرمایه گذاری بازرگانان خارجی با محور سه قانون اصلی یعنی قانون موسسات با سرمایه چینی و خارجی، قانون موسسات با همکاری چین و کشورهای خارجی، قانون موسسات با سرمایه خارجی و مشخصات این قوانین به طور اساسی صورت گرفته است.

تا پایان سال ۲۰۰۳، بازرگانان از بیش از ۱۷۰ کشور و مناطق جهان در چین سرمایه گذاری کرده و تعداد موسسات با سرمایه گذاری بازرگانان خارجی به بیش از ۴۰۰ هزار رسیده است. علاوه بر این، گروه های بزرگ بین‌المللی و شرکتهای چند ملیتی بازار چین را مد نظر گرفته و تقریباً تمامی ۵۰۰ شرکت بزرگ اول جهان در چین سرمایه گذاری کرده‌اند. چین نیز توسط سرمایه گذاران و محافل بانکداری جهان به عنوان کشوری با مطلوبترین محیط سرمایه گذاری جهان ارزیابی شده است.

سرمایه گذاران خارجی برای آغاز فعالیت تجاری خود در بازار چین چندین گزینه دارند:

1. دفتر نمایندگی
دفاتر نمایندگی ابزارهای ارزان و مفیدی برای حضور تجاری در چین هستند، به شرط اینکه با دقت آغاز کنید.
دفاتر نمایندگی عموماً می توانند به ایجاد ارتباط میان شرکت مادر درخارج و مشتریان یا عرضه کنندگان بالقوه در محل، انجام تحقیقات بازار، اقدامات مقدماتی برای شرکت هلدینگ، کنترل کیفیت و غیره بپردازند. مطابق فرآیند تعریف شده برای ایجاد دفتر نمایندگی، اخذ ویزای کار، اجازه اقامت و استخدام نیروی محلی بطورقانونی مجاز است وراه را برای بررسی های بیشترجهت تأسیس شرکت تجاری در آینده هموار می سازد. دفاتر نمایندگی ابزار مناسبی برای شرکت در مناقصات بین المللی، خرید محصولات تولید داخل برای صادرات یا بنگاه هایی که علاقه مند به فروش محصولات خارجی در داخل هستند می باشد.

2. شرکت مشترک:
این نوع شخصیت حقوقی می تواند بعنوان ابزاری برای ورود به بخش صنعتی عمل کند که در غیر این صورت محدود به 100درصد سرمایه گذاری خارجی بود. بطور جایگزین آنها می توانند یک شبکه توزیع ایجاد شده، برند شناخته شده، فرآیندهای تولیدی خاص یا دارایی های دیگری مثل زمین و مجوزهای خاص داشته باشند. برای جلوگیری از مشکلاتی که در بسیاری از شرکتهای مشترک در گذشته بوجود آمده است، دارایی های شریک را به طور کامل از نظر کیفیت، محدودیت ها و صحت مالکیت ازجمله مالکیت زمین، ساختمان، تجهیزات، پرسنل وحتی دارائی های غیر ملوس مانند مدیریت، انتقال فناوری و پشتیبانی های توزیع و فروش بررسی نمایید.

تأسیس شرکت های مشترک اولین و معروف ترین شخصیت حقوقی تجاری است که برای خارجی ها در چین مجاز دانسته شد اما از زمانیکه گزینه های انعطاف پذیرتری در قانون شرکتهای چین پیش بینی شده است تأسیس شرکت مشترک از جذابیت زیادی در بین سرمایه گذاران خارجی برخوردارنیست.

یک شرکت مشترک، شرکتی با مسئولیت محدود است که بین یک شرکت چینی و سرمایه گذار خارجی شکل می گیرد که در آن شریک یا شرکای خارجی مالک بیش از 25% از سهام شرکت هستند. شایان ذکر است ایجاد شرکت مشترک، ادغام شرکت داخلی و خارجی نیست بلکه تأسیس شرکت جدیدی است بامالکیت دو طرف که درآن مسئولیت صاحبان سهام محدود به آورده آنها برای تجارت می باشد

3.شرکت با مالکیت کاملاً خارجی 
شرکتهای با مالکیت کاملاً خارجی کنترل و انعطاف پذیری بیشتری دارند ودرعین حال خطرات ناشی از استخدام یک شریک محلی را ندارند. دولت نیز فعالیت های تجاری بیشتری را از طریق این نوع شخصیت حقوقی مجاز نمود و در چارچوب قوانین سازمان جهانی تجارت، چین به عنوان عضو این سازمان صنایع زیادی را آزادسازی نمود.

قبلاً خارجی ها صرفاً قادر بودند از طریق شراکت با یک شرکت چینی به فعالیت تجاری درسرزمین چین بپردازند اما شرکتهای با مالکیت کاملاً خارجی100% مالکیت را در قالب شرکتهای با مسئولیت محدود در سرزمین اصلی چین برای سرمایه گذاران خارجی منظور می نمودند.

4.شرکت بازرگانی با سرمایه خارجی :
از سال 2004 سرمایه گذاران مستقیم خارجی می توانند مجوز صادرات-واردات دریافت نموده و شرکت های به طور کامل اجرایی، خرده فروشی و یا شرکت های تجاری با 100% مالکیت خارجی تاسیس نمایند و در چین خرید و فروش کنند. این نوع شخصیت حقوقی شرکت های تجاری با سرمایه خارجی نامیده می شوند و طبقه خاصی از شرکتهای با مالکیت کاملاً خارجی هستند.

ایجاد شرکت های تجاری با سرمایه خارجی چندان هزینه بر نیستند و می توانند به سرمایه گذاران خارجی کمک نمایند تا تسهیل خرید و صادرات را با فعالیت های تأمینی و کنترل کیفیت ترکیب نمایند

اقدام برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در چین  با هر عنوان و چارچوبی نیازمند داشتن آگاهی لازم حقوقی و قانونی منحصر به خود می باشد که در این زمینه شرکت فکر برتر با سابقه درخشان در زمینه ثبت شرکتهای معتبر در زمینه های مختلف تخصصی و تجاری تمامی تلاش و تبحر خود را در راستای جلب رضایت سرمایه گذاران خرد و کلان مبذول نموده تا خدمات عالی خود را به بهترین شیوه ممکن ارایه نماید.

خدمات شرکت فکر برتر در راستای تضمین بهبود روند سرمایه گذاری و ثبت شرکت در چین شامل موارد زیر می باشد:

  • استفاده از نیروهای متخصص سرمایه گذاری و تجارت
  • انجام کلیه امور ثبتی مورد نیاز در چارچوب حقوق
  • بررسی هزینه ها و اسناد مورد نیاز جهت ثبت شرکت
  • تهیه و ارایه فرمهای مرتبط با ثبت شرکت مانند امور حقوقی، قراردادها، اسناد
  • ارایه راهنمایی های حقوقی و قاونی جهت تسهیل در امور
  • تهیه اسناد و تسلیم
  • انجام مشاوره، ترجمه، مدریت و برنامه ریزی اقامت در چین

مدارک لازم جهت ثبت شرکت در چین عبارتند از:
_افتتاح حساب بانکی به نام شرکت در چین
_ احداث کارخانه و پیدا نمودن دفتر کار مناسب در شهرهی مختلف چین
_ یافتن شرکای تجاری مناسب به فراخور نیاز طرف ایرانی
_ استخدام کارکنان محلی و خاجی بر اساس نیازهای مشتریان.
_ ثبت قانونی در چین و همچنین ثبت دفتر نمایندگی شرکت ایرانی در چین.
_دریافت گواهینامه های رسمی و مختلف بر اساس نوع کار در شرکت ،کالا و خدمات.
_ ترجمه همزمان در مذاکرات و ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی و فاسی و بالعکس.
_انجام خدمات حسابداری ،حسابرسی و امور مربوط به مالیات شرکت و پرسنل شاغل در چین.
_انجام مذاکرات با تامین کنندگان مواد اولیه، تجار

برای به انجام رساندن امور تخصصی که نیازمند داشتن مهارتهای حرفه ای می باشد، موسسه حقوقی فکر برتر با داشتن کادری مجرب و کار آزموده درهر زمان و موقعیتی آمادگی و صلاحیت انجام امور حقوقی، ثبتی و قانونی شما در کلیه امور مربوط به ثبت شرکت را داراست که با آسودگی از انجام کار به بهترین نحو ممکن شرایط ایجاد فعالیتهای تجاری و اقتصادی را به خصوص در نقاطی فراتر از مرز فراهم آورده و تمامی تلاش خود را جهت رفاه حال هموطنان عزیز می نماید. 42143-021

تماس جهت پیگیری روند اجرایی قرارداد منعقد شده

ارتباط با فکر برتر : 02142037000
آدرس: جردن، بالاتر از اسفندیار پلاک۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)

تماس به جهت اخذ مشاوره از کارشناسان:

مدیریت و فروش: 02142143
ثبت شرکت در عمان: 09128330765
ثبت شرکت: 09128578441
تغییرات: 09129352517
ثبت برند و نام تجاری: 09129350317
اخذ و تمدید کارت بازرگانی: 09120907459
اخذ کد اقتصادی و ارزش افزوده: 09128348466
ثبت طرح : 09128394102
ثبت اختراع دانش بنیان: 09128579331
آدرس:
جردن بالاتر از اسفندیار پ۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
ارتباط با فکر برتر : 02142037000 

بهینه سازی و سئو توسط شرکت سئو ایران