ثبت شرکت های مخابراتی به چه صورت است؟

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

شرکت های مخابراتی با هدف انتقال و ارسال علائم و نوشته ها و تصاویر، صداها و هرگونه اطلاعات دیگر توسط سیم یا بی سیم و یا نور و یا هر رویه الکترومغناطیس تشکیل می شوند. ثبت شرکت های مخابراتی می توانند در زمینه های مختلفی فعالیت کنند که عبارت است از: نصب، نگهداری، بهره برداری، فروش، پشتیبانی و اپراتوری تمامی سرویس ها و تجهیزات مخابراتی و واردات وصادرات، کلیه دستگاه های مخابراتی و الکترونیکی مجاز پس از دریافت مجوزهای لازم، شرکت در مناقصات و مزایدات دولتی و بخش خصوصی، سرمایه گذاری برای ایجاد، تاسیس کارخانجات و شرکت های وابسته و مشارکت با شرکت های تولیدی، تجاری، خدماتی داخلی و خارجی، عقد قرارداد با آنان و اشخاص حقیقی و حقوقی، فعالیت در زمینه تجاری، خرید، تهیه، تولید، نگهداری و تعمیرات سیستم های مخابراتی و الکترونیکی، ایجاد و اعطاء نمایندگی در داخل و خارج از کشور نسبت به موضوع شرکت، دریافت تسهیلات و اعتبارات و وام بصورت ریالی و ارزی از سیستم بانکی کشور، اقدام به هر گونه فعالیت مجاز دیگر برای پیشبرد و اهداف و مقاصد.

 قوانین شرکت های مخابراتی:

چنانچه قصد ورود به این بخش از فعالیت تجاری را دارید، قبل از هر چیز می بایست در رابطه با قوانین نحوه تشکیل این نوع شرکت ها آگاهی کامل داشته باشید. این قوانین به شرح ذیل می باشند که تمامی موسسات شرکت های مخابراتی ملزم به رعایت آن می باشند:

ماده 1-هدف از تشکیل شرکت مخابراتی انتقال و ارسال علائم و نوشته ها و تصاویر، صداها و هرگونه اطلاعات دیگر توسط سیم یا بی سیم و یا نور و یا هر رویه الکترومغناطیسی می باشد.
شبکه های عمومی عبارتند از مجموعه وسایل مخابراتی که برای استفاده عموم فراهم شده و یا بعدها فراهم می شود. شبکه های اختصاصی مخابرات عبارتند از مجموعه وسایل مخابراتی که برای استفاده گروه ها یا موارد خاصی فراهم شده و یا بعدها فراهم می شود.

ماده 2-راه اندازی توسعه، نگهداری و بهره برداری از شبکه های مخابرات عمومی و یا آن بخش از شبکه های اختصاصی که با سرمایه شرکت تشکیل می شود، منحصراَ در اختیار شرکت مخابرات ایران است.

ماده 3-آیین نامه تاسیس شبکه های اختصاصی و شرایط آن از قبیل مدت حق استفاده و موضوع های فنی و مالی مربوط به صدور اجازه و تجدید آن، توسط شرکت مخابرات تهیه و پس از تصویب وزیر پست و تلگراف و تلفن اجرا می شود.

ماده 4-شرکت مخابراتی تعرفه خدمات مخابراتی، سپرده، ودیعه، حق الاشتراک، اضافه مکالمات و هزینه تغییر مکان وسائل مخابراتی مشترکین را تهیه و پس از تصویب مجمع عمومی آن ها را اجرایی می کند.
تبصره 1:هزینه هایی که متقاضیان راه اندازی شبکه های اختصاصی و استفاده کنندگان از شبکه های مزبور باید به شرکت مخابرات پرداخت نمایند،توسط این شرکت پیشنهاد که پس از تصویب مجمع عمومی اجرا می شود.
تبصره 2:توافق درباره نرخ های بین المللی مخابرات، توسط شرکت پیشنهاد داده می شود و سپس وزیر پست و تلگراف و تلفن آن را تصویب می کند.

ماده 5-شرکت و شرکت های فرعی موضوع ماده 7 این قانون مشمول معافیت مذکور در ماده 26 قانون نوسازی و عمران شهری مصوب 1347 خواهد بود و نحوه دریافت عوارض شهری از شرکت و وسایل مخابراتی عمومی با موافقت وزرای کشور و پست و تلگراف و تلفن خواهد شد.

ماده 6-بخشی از سود شرکت که جهت توسعه برای سرمایه گذاری استفاده می شود، از پرداخت مالیات بر درآمد معاف است.

ماده 7:شرکت برای اجرای وظایف مقرر در این قانون، می تواند با استفاده از سرمایه خود و یا با مشارکت با سایر موسسات دولتی موسساتی را به شکل شرکت سهامی تشکیل دهد.

ماده 8-شرکت می تواند با تصویب هیات وزیران بخشی از وظایف خود را به موسسات بخش خصوصی واجد صلاحیت واگذار کند.

ماده 9-شرکت می تواند با تصویب مجمع عمومی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط به دریافت وام و اعتبار از بانک ها، از موسسات داخلی و خارجی وام دریافت کند.

ماده 10-از تاریخ تصویب اساسنامه شرکت مخابرات، کلیه تجهیزات و تاسیسات این شرکت به وزارت پست و تلگراف و تلفن تعلق دارد. همچنین تمامی حقوق، مطالبات، اموال منقول و غیر منقول شرکت سهامی تلفن ایران به این شرکت منتقل می گردد. دیون، تعهدات شرکت سهامی تلفن ایران و تعهدات مخابراتی وزارت پست و تلگراف و تلفن بر عهده شرکت مخابراتی می باشد.

ثبت شرکت های مخابراتی به دو شکل سهامی عام و سهامی خاص امکان پذیر است که با توجه به انتخاب هر یک از این نوع شرکت ها، می بایست مجوزهای ضروری اخذ گردد.
قابل توجه است آن دسته از افرادی می توانند جهت ثبت شرکت مخابراتی اقدام نمایند که فارغ التحصیل رشته ی مخابرات، فناوری اطلاعات باشند. برای ثبت شرکت مخابراتی توسط افراد واجد شرایط،اساسنامه شرکت طی 3 ماه و از طرف وزارت پست، تلگراف و تلفن تنظیم می گردد و توسط هیات وزیران باید تایید گردد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت مخابراتی به شرح ذیل می باشد:

  1. اخذ و تکمیل فرم درخواست ثبت شرکت مخابرات
  2. اخذ 2 نسخه تقاضانامه و شرکتنامه شرکت مخابرات
  3. تهیه دو نسخه اساسنامه شرکت مخابرات ممهور به مهر شرکت و امضای تمامی سهامداران
  4. تهیه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی هیات مدیره و موسسین که به امضاء اعضا ذی صلاح رسیده باشد.
  5. کپی برابر اصل مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه)اعضای هیات مدیره،بازرسین و تمامی سهامداران
  6. ارائه معرفی نامه نمایندگان چنانچه سهامداران و اعضاء هیئت مدیره از میان اشخاص حقوقی باشند.
  7. تاییدیه هیات مدیره اشخاص حقوقی سهامدار مبنی بر غیر دولتی بودن شرکت مخابرات
  8. تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت مخابرات یا آخرین تغییرات

بیشتر بخوانید:

- ثبت شرکت در شیراز

- شرایط تاسیس و ثبت شرکت بیمه

- ثبت شرکت آسانسوری

کلیه امور اداری ثبت شرکت مخابراتی را به شرکت ما بسپارید و برای دریافت مشاوره حقوقی رایگان و دستیابی به اطلاعات دقیق ثبت شرکت ها با ما تماس حاصل فرمایید. 42143-021
"ثبت شرکت فکر برتر، بزرگ ترین مرکز تخصصی ثبت شرکت و ثبت برند"

تماس جهت پیگیری روند اجرایی قرارداد منعقد شده

ارتباط با فکر برتر : 02142037000
آدرس: جردن، بالاتر از اسفندیار پلاک۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)

تماس به جهت اخذ مشاوره از کارشناسان:

مدیریت و فروش: 02142143
ثبت شرکت در عمان: 09128330765
ثبت شرکت: 09128578441
تغییرات: 09129352517
ثبت برند و نام تجاری: 09129350317
اخذ و تمدید کارت بازرگانی: 09120907459
اخذ کد اقتصادی و ارزش افزوده: 09128348466
ثبت طرح : 09128394102
ثبت اختراع دانش بنیان: 09128579331
آدرس:
جردن بالاتر از اسفندیار پ۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
ارتباط با فکر برتر : 02142037000 

بهینه سازی و سئو توسط شرکت سئو ایران