با توسعه ی کامپیوتر و تکنولوژی اطلاعات،یک نوع جدید سازماندهی مطرح گردید که به آن سازمان های مجازی گفته می شود.بحث سازمان مجازی برای اولین بار توسط موشیوبتز به صورت بحثی کاملاَ آکادمیک در سال 1986 ارائه شد.بعد از وی محققان دیگر به بحث های متنوع از مفهوم سازمان مجازی پرداختند.
- آدرس اداره ثبت شرکت ها در اصفهان
- دانستنی های ثبت شرکت در عمان
در این شکل از سازمان،یک محیط الکترونیکی ایجاد می گردد تا هر کس بتواند کار خود را از هر نقطه ای از دنیا به راحتی از طریق کانال های ارتباطی مثل اینترنت انجام دهد. در سازمان های مجازی فرآیند عملیات کسب و کار،بر پایه کامپیوتر و سیستم های شبکه ای بنا نهاده می شود.
امروزه با رونق گرفتن فعالیت های تجاری،فعالیت بسیاری از شرکت ها به صورت موقتی و مجازی انجام می گیرد.حیات این شرکت ها تنها تا زمانی باقی است که محصولات و فناوری های جدید را ایجاد نمایند و آن هنگام که دلایل ایجاد سازمان مجازی ضرورت خود را از دست داد پایان حیات سازمان مجازی فرا می رسد.
با توجه به نقش کلیدی شرکت های مجازی در توسعه ی بازار فعالیت و خدمات وهمچنین استقبال روزافزون از این شرکت ها، امروزه شرکت های مجازی اهمیت بسزایی در ارتقاء بهره وری و استفاده بهینه از نیروی انسانی دارند.
لذا،فرصت مناسبی پیش آمده است تا شرکت های فعال ،با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار،فعالیت های خود را در این زمینه هدایت کنند. شرکت های مجازی با دسترسی به مکان فعالیت در هر زمان و هر جا این قابلیت را دارند تا در گسترش و رشد اقتصادی نقش حائز اهمیتی را ایفا نمایند.
از جمله مزیت های ثبت شرکت مجازی به شرح ذیل می باشد:
_فراهم شدن بستر لازم برای خلاقیت و نوآوری
_تسریع کار سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی
_پراکندگی جغرافیایی
_فرامرزی بودن فعالیت ها با ثبت شرکت مجازی
_ایجاد بستر ICT
_کاهش هزینه های مربوط به اجاره مکان فعالیت
_افزایش تحرک و انعطاف پذیری زیاد در مشاغل
_مشارکت کنندگان متغیر
_برابری شرکا
_امکان استفاده از نیروی کار دفتری بصورت مشترک بدون نیاز به انجام هزینه بالا
_امکان بهره گیری مشترک از امکانات و تجهیزات اداری
_تجهیز محل کسب و کار به امکانات روز ارتباطی و مخابراتی
_حفظ و گسترش ارتباط با مشتریان و عدم از دست دادن ارتباط آن ها
تمامی این عوامل سازمان ها را به سمت مجازی شدن سوق می دهد.برای راه اندازی این سازمان ها شرایط خاصی باید فراهم گردد که در ذیل به آن اشاره می گردد.
ضوابط و شرایط راه اندازی دفتر کار مجازی یا شرکت:
_دارا بودن دفتر کار یا مکان فعالیت مجهز به امکانات ذیل(دارای سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی که در آن امکان اجاره به غیر لحاظ شده است)
_اتاق جلسات و قرارهای کاری
_اینترنت
_خطوط تلفن ثابت
_امکان دریافت فکس
_یک آدرس پستی ثابت جهت مکاتبات اداری
_نصب تابلو دفتر کار مشترک در ورودی مکان فعالیت
از همراهیتان سپاسگزاریم.
"ثبت شرکت فکر برتر،حامی کسانی که بزرگ می اندیشند"