به طور کلی برای ثبت اختراعات دو نوع سیستم وجود دارد :
الف - روش اعلامی
ب – روش تحقیقی
در رابطه با روش اعلامی در مقالات پیشین به طور مفصل توضیح داده شد ، ( رجوع شود به مقاله ی ثبت اختراع به روش اعلامی ) در این مقاله برآنیم تا به شیوه ی ثبت اختراع به روش تحقیقی بپردازیم.خاطر نشان می شویم ، موسسه حقوقی فکر برتر ، با استفاده از توان بالای کادر مجرب خود ، در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات حقوقی و ثبتی لازم را جهت حمایت از اختراع به عمل می آورد.برای این منظور، می توانید با کارشناسان فوق حرفه ای ما در ارتباط باشید.
- مدارک مورد نیاز برای ثبت اختراع
- روش ثبت تحقیقی
برخی از کشورها با استفاده از دستگاه ها و امکانات مختلف نسبت به بررسی ماهوی اختراع اقدام به عمل می آورند تا ادعای مخترع در رابطه با اختراعش مورد بررسی قرار گرفته و صحت و سقم ادعا محرز گردد.
ناگفته نماند که در این سیستم تلاش می شود تا اختراع قبل از ثبت بطور محرمانه نگهداری و حق تقدمی برای ثبت جهت متقاضی منظور شود و اگر ادعای مخترع مقرون به صحت تشخیص داده شد نسبت به ثبت از تاریخ تقاضا و چنانچه ادعای مخترع صحت نداشته باشد نسبت به رد اختراع اقدام گردد.
در ایران و برخی کشورهای دیگر نظیر فرانسه سیستم ثبت اختراع به صورت اعلامی است .یعنی به صرف ادعا ، اداره ثبت در صورت عدم سابقه ثبت اختراع مورد ادعا را ثبت می کند و هیچ تحقیقی در این باره نمی کند.ولی در آمریکا ، بر عکس مدعی اختراع باید در اداره اختراع آمریکا مورد ادعای خود را ثابت کند و پس از آن اجازه ثبت آن به اداره ثبت داده می شود.
در برخی از کشورها نیز، از هر دو روش استفاده می گردد، مثلاَ در سوییس اختراعاتی که در زمینه ساعت و دارو انجام می گیرد از روش تحقیقی استفاده می شود و در سایر زمینه ها با استفاده از روش اعلامی نسبت به ثبت اقدام می گردد.
موسسه حقوقی فکر برتر، افتخار دارد با استفاده از توان بالای کادر مجرب خود ، در کوتاه ترین زمان ممکن اقدامات حقوقی و ثبتی لازم را جهت ثبت اختراع ، طرح صنعتی ، برند و علامت تجاری به عمل آورد.
برای این منظور، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
مرکز مشاوره و اطلاع رسانی فکر برتر
42143-021