شرکت دانش بنیان چیست؟

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

به موجب آیین نامه تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ،شرکت های دانش بنیان ،موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت ، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه ( شامل طراحی و تولید کالا و خدمات ) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان ( به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط ) تشکیل می شود.
طبق آیین نامه مصوب،شرکت های دانش بنیان ،اهدافی نظیر ، ترغیب هیئت علمی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی برای فعالیت های بیشتر در رفع نیاز جامعه و امکان افزایش درآمد اعضای هیئت علمی، تجاری سازی یافته های  ‌پژوهشی، افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها و واحدهای ‌پژوهشی موضوع کلی فعالیت دانش بنیان را دنبال می کنند.

- نحوه ثبت شرکت دانش بنیان

- مدارک لازم جهت ثبت شرکت های دانش بنیان

  • انواع شرکت های دانش بنیان:

الف-شرکت هایی که فقط اعضای هیات علمی مالک آن هستند.
چنانچه سهام دانشگاه کمتر از  50 درصد باشد،شرکت دانش بنیان شرکتی خصوصی است که باید تابع قانون تجارت باشد و در اداره  ثبت شرکت ها ثبت شود.
ب-شرکت هایی که دانشگاه ها نیز در آن مالکیت دارند.
چنانچه سهام دانشگاه 50% یا بیشتر باشد،شرکت دانش بنیان شرکتی دولتی است.(مهمترین اصل شرکت دانش بنیان دولتی ، اصل خدمات علمی ،فنی و تحقیقات می باشد).

  • خصوصیات شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان،اساساَ کالا تولید نمی کنند و عموماَ،زمین یا ماشین آلات خاصی نیز ندارند.بلکه همیشه عده ای از افراد تحصیلکرده و با تجربه اطلاعاتی تولید می کنند که این اطلاعات ، محصولات اصلی شرکت محسوب شده و برایشان درآمدزایی دارد.بحث طرح های صنعتی و مالکیت معنوی محصولات ،همیشه از دغدغه های اصلی شرکت محسوب می شود که حفظ حقوق معنوی این اطلاعات ،یکی از مهم ترین مسائل حقوقی در شرکت های دانش بنیان می باشد،زیرا اصولاَ این دارایی ها قابل لمس نمی باشند.

  • زمینه های فعالیت شرکت های دانش بنیان

1-انجام تحقیقات کاربردی
2-ارایه خدمات تخصصی و مشاوره ای (خدمات علمی و تحقیقاتی و فنی)
3-تولید محصولات یا فناوری نوین(توسعه فناوری)
4-انجام خدمات نظارتی بر تحقیقات پژوهشی،اجرایی و مشاوره ای
5- ارایه ی خدمات توسعه کار آفرینی
6-ایجاد مراکز رشد و خدمات ایجاد و توسعه ی کسب و کار
7-ارایه ی خدمات توسعه ی محصول جدید
8-ارایه ی خدمات ورود کسب و کاربه بازار بین المللی و جهانی کردن آن ها
9-برنامه ریزی و اجرای طرح های توسعه ی کارآفرینی در سطوح ملی ، منطقه ای و محلی

  • حمایت های دولتی از شرکت های دانش بنیان

شرکت های دانش بنیان از حمایت های دولتی نظر معافیت از پرداخت مالیات ، عوارض حقوقی گمرکی و سود بازرگانی و عوارض مالیاتی به مدت 15 سال و همچنین اعطاء تسهیلات کم بهره (بلند مدت یا کوتاه مدت) و یا بی بهره برخوردار می باشند.

  • شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان

شاخص های تشخیص شرکت های دانش بنیان،به دو دسته شاخص های عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند.شرکت های متقاضی باید علاوه بر شاخص های عمومی ،شرایط مشخص شده در یکی از سه دسته شاخص های اختصاصی را نیز احراز نمایند.
الف-شاخص های عمومی
حداقل دو سوم از اعضای هیات مدیره شرکت،حداقل دو مورد از شرایط ذیل را احراز کنند.
1-حداقل دارای مدرک کارشناسی باشند.
2-حداقل 3 سال سابقه فعالیت کاری یا علمی در حوزه فعالیت شرکت و یا سابقه مدیریتی داشته باشند.
3-دارای حداقل یک اختراع ثبت شده ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت باشند.
4-حداقل نیمی از درآمد شرکت در یک سال مالی گذشته شرکت،ناشی از فروش فناوری،کالا و یا خدمات دانش بنیان(شامل خدمات تحقیق و توسعه و طراحی مهندسی مرتبط با فهرست کالاهای دانش بنیان و خدمات تخصصی دانش بنیان)آن شرکت از طریق قرارداد باشد.
تبصره:شرکت هایی که در مرحله تجاری سازی اولین کالای دانش بنیان خود هستند،در صورتی که دارای تولید پایلوت موفق باشند و استانداردهای لازم را از مراجع ذی صلاح داخلی یا بین المللی کسب کرده باشند،و دارای بازار مطمئن و یا اعلام نیاز معتبر همراه با قرارداد تولید کالا باشند،از رعایت بند 1-2 مستثنی هستند.
5-سابقه بیمه پرداختی برای حداقل 3 نفر از کارکنان تمام وقت شرکت،حداقل 6 ماه باشد.
ب-شاخص های اختصاصی
شرکت متقاضی باید علاوه بر دارا بودن شاخص های عمومی،واجد کلیه شرایط اختصاصی در یکی از دسته های ذیل نیز باشند:
1-شرکت های تولید کننده کالاهای دانش بنیان
2-شرکت باید تولید کننده کالا یا کالاهای دانش بنیان مطابق فهرست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه باشد که در 2 سال گذشته آن ها را در قالب کالاهای جدید یا ارتقاء یافته عرضه کرده و دانش فنی آن را بواسطه انتقال یا ایجاد دانش فنی،از طریق فعالیت های تحقیق و توسعه،نهادینه

 

این مطلب را نیز بخوانید: مراحل ثبت تغییرات شرکت

  • معیارهای تشخیص محصولات دانش بنیان

طبق آیین نامه ،معیارهای سه گانه ی محصولات دانش بنیان نیز عبارت است از:
دارای پیجیدگی فنی بوده و تولید آن نیاز به تحقیق و توسعه ی هدفمند ،توسط یک تیم فنی خبره داشته باشد،در حوزه ی فناوری های بالا و متوسط به بالا باشد،همچنین  تحقیق و توسعه برای حفظ توان رقابتی آن محصول در بازار ، به صورت مداوم انجام شود و عمده ارزش افزوده ی آن کالا، خدمات ناشی از دانش فنی و ...نوآوری فناورانه باشد.
لذا بر اساس "آیین نامه ی تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان ، شرکت های متقاضی باید علاوه بر کسب شرایط ذکر شده در شاخص های عمومی ( شامل کسب حد اقل درآمد ذکر شده ی ناشی از فروش فناوری ،کالا و خدمات دانش بنیان،نیروی انسانی و سابقه ی بیمه ی کارکنان) ، کلیه ی شرایط مشخص شده در شاخص های اختصاصی این آیین نامه را  نیز احراز نماید.
بر اساس "آیین نامه ی تشخیص شرکت ها و موسسات دانش بنیان "مصوب کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان و نظارت بر اجرا"یکی از شرط های لازم برای شرکت های تولید کننده و دانش بنیان،تولید کالاهای دانش بنیان می باشد.طبق دو رویکرد،این محصولات مشخص شده است:
1)حوزه هایی که وجود کالاهای دانش بنیان و یا فناوری برتر در آنها وجه غالب را دارد و متوسط فعالیتهای تحقیق و توسعه درآن ها بیشتر از سایر حوزه های فناوری و صنعتی است.نظیر حوزه های فناوری زیستی(پزشکی،کشاورزی،صنعتی و محیط زیست)، فناوری نانو (محصولات و مواد) ،فوتونیک و اپیتک (موادقطعات و سامانه ها) ،فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای کامپیوتری، انرژ‌ی های نو(هسته ای و تجدید پذیر) دارو، الکترونیک،مواد پیشرفته، ساخت و تولید پیشرفته و هوافضا (پرنده ها ، ماهوا ره ها و موشکها)
2)سایر حوزه ها و بخش هایی که وجود کالاهای دانش بنیان در آن ها غلبه ندارد ، اما رسوخ فناوری های برتر و ظهور محصولات دانش بنیان در آن ها مشاهده می شود. (نظیر نفت و گاز ،عمران و حمل و نقل، برق ، معدن کشاورزی ،آب و هوا)

  • شرایط پذیرش طرح های حمایتی

شرایط پذیرش طرح های حمایتی به شرح ذیل می باشند.
تقویت اقتصاد ملی کشور، تقویت دفاع ملی کشور ،اشتغال زایی،  ارتقای سطح طرح ها از نمونه ی صنعتی و یا ارتقا سطح تکنولوژی ، ارتقا از نمونه ضمیمه ی صنعتی محصول به نمونه ی صنعتی و تولیدی طرح هایی که از پتانسیل لازم و توان بالقوه جهت تجاری سازی و رسیدن به فناوری برتر در جهت اشتغال زایی، کسب درآمد و ... برخوردار می باشند و حمایت  از شرکت های دانش بنیانی که در بخش R & D بتوانند سطح توانمندی، تولید و یا کیفیت محصول خود را جهت افزایش توان تولید و رقابت پذیری یا دیگر شرکت ها و تولید کنندگان خارجی ارتقا دهند و با به کارگیری نخبگان  ، گامی در جهت اشتغالزایی داشته باشند. لذا درباره ی امکان استفاده از مزایای قانونی در زمان ثبت شرکت ،نمی توان اظهار نظر کرد و ارزیابی بر مبنای عملکرد شرکت ها پس از ثبت و فعالیت شرکت انجام می شود.
شایان ذکر است،تمدید شرکت های دانش بنیان نوپا دارای اعتبار یک ساله بوده و تنها برای یک دوره یک ساله(مجموعاَ دو سال)می تواند تمدید شود.چنانچه شرکت نتواند در مدت 2 سال پس از تایید دانش بنیان بودن،رتبه بندی خود را به پایان برساند و یا در صورت عدول از شرایط مندرج در این آیین نامه در هر زمان دانش بنیان بودن شرکت ملغی می شود.

شرایط استخدام شرکت دانش بنیان چیست؟

برای استخدام شرکت دانش بنیان، هرکدام از انواع شرکت های دانش بنیان شرایط خاص خود را دارند. برخی از آن‌ها نیروهای مورد نیازشان را از میان پذیرفته‌شدگان آزمون‌های استخدامی بخش خصوصی جذب می‌کنند و برخی دیگر،‌ در پلت فرم‌های کاریابی اینترنتی، آگهی می دهند.

اگر می خواهید در بهترین شرکت های دانش بنیان استخدام شوید، باید از طریق سایت شرکت‌ها، صفحه آن‌ها در پلتفرم‌های کاریابی و اخبار فضای مجازی، این شرکت ها را دنبال کنید تا اگر آگهی استخدام منتشر کردند، متوجه شوید و برایشان رزومه بفرستید.

این شرکت‌ها معمولا به نیروهای متخصص نیاز دارند. بنابراین تحصیلات مرتبط، سابقه کار در حوزه مد نظر و تخصص در حیطه‌هایی که مورد نیاز هستند چند شرط مشترکی است که بیشتر شرکت‌های دانش بنیان برای جذب نیروی مد نظرشان در نظر می‌گیرند.

مشاوره دانش بنیان چیست؟

مشاوره دانش بنیان در واقع یکی از حساس ترین مشاوره هایی است که باید از ابتدا به شکل بسیار علمی و دقیق و کارشناسانه مورد بحث و بررسی و ارزیابی اقتصادی، فنی و مالی قرار گرفته شود. زیرا در بحث نوآوری های دانش بنیان هیچ آمار دقیقی از آنچه که یک موسسه دانش بنیان ارائه داده است موجود نیست و باید گفت که بعضا کالا یا محصول و یا خدمت و یا ‌غیره که آن موسسه دانش بنیان ارائه نموده، در هیچ جا نمونه مشابه خارجی و یا داخلی ندارد. پس تحقیق دقیق توسط یک کارشناس اقتصادی در رابطه با صحت و درستی وجود نمونه مشابه داخلی یا خارجی آن ضروری است. و از طرفی تحقیقات و پژوهش در مورد میزان نیاز داخلی و خارجی آن کالا یا تکنولوژی دانش بنیان بسیار مهم است. در این رابطه باید تیمی که از کارشناسانی ماهر در زمینه مطالعات امکان سنجی تشکیل شده است، دقیقا آمار مورد نیاز آن کالا یا تکنولوژی دانش بنیان را از راه های مختلف بدست آورند .

بنابراین از ارتباط دقیق آن کالا یا تکنولوژی با بخش صنعت، معدن، بهداشت و درمان، کشاورزی، خدمات و غیره باید دقیقا از راه ارزیابی عوامل متعدد به میزان مورد نیاز آن کالا، آمارهای دقیق و منطقی و مورد قبولی را کسب کنیم.

این مطلب را نیز بخوانید: استعلام شرکت در ثبت شرکت

امریه دانش بنیان چیست؟

امریه دانش بنیان تسهیلاتی است که به شرکت‌های دانش‌بنیان داده می شود تا بتوانند افراد متخصص را به عنوان سرباز در مجموعه خود استخدام کنند. همچنین این مورد یک امتیاز مهم برای سرباز محسوب می‌شود زیرا گذراندن این دوره را برای شخص تسهیل خواهد کرد. امریه شرکت دانش بنیان به این شکل کار می‌کند که افرادی که شرایطش را دارند می‌توانند درخواست خود را برای گذراندن خدمت سربازی در یک شرکت دانش‌بنیان بفرستند..

این درخواست باید به وسیله شرکت مورد نظر تایید شده و بعد به سازمان نظام وظیفه ارجاع شود. اگر فرد تایید شود، بعد از گذراندن دوره آموزشی در پادگان به شرکت معرفی شده و به عنوان سرباز فناور در آن فعالیت می‌کند. این فعالیت باید در جهت حل مشکلات علمی و فنی کالا و خدمات دانش‌بنیان شرکت و یا پیشرفت علمی و فنی آن‌ها باشد. فرد متقاضی امریه دانش بنیان، حقوق و تسهیلات خوبی هم دریافت می‌کند.

سامانه دانش بنیان 

سامانه دانش بنیان pub.daneshbonyan.ir، تنها مرجع رسمی استعلام شرکت‌های دانش بنیان، در کشور است که به کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، متعلق است. در این سامانه، فهرست کاملی از همه مجموعه‌هایی که مجوز دانش بنیان را گرفته اند، موجود است.

مسیر ثبت شرکت دانش بنیان

بعد از اینکه شرکت خود را در دفتر ثبت شرکت‌ها ثبت کردید، باید به سایت دانش بنیان مراجعه نموده و فرایند ثبت شرکت دانش بنیان را شروع کنید.

برای ثبت دانش بنیان باید اطلاعات خود را اعم از نام شرکت، شناسه ملی شرکت، نوع شرکت، شماره‌تلفن، آدرس سایت اینترنتی و دیگر موارد را در بخش مربوط به ثبت‌نام وارد کنید. بعد از واردکردن اطلاعات در سایت، شما به یک ایمیل معتبر نیاز پیدا خواهید کرد. لینک فعال‌سازی سامانه به این ایمیل ارسال می شود. علاوه بر اینها برای ثبت شرکت دانش‌بنیان به مدارک زیر هم نیاز دارید:

رزومه شرکت، کپی اساسنامه شرکت، کپی اظهارنامه شرکت، کپی آگهی روزنامه تأسیس شرکت، کپی شناسنامه و کارت ملی اعضای هیات‌مدیره، تصویر مدارک تحصیلی اعضا، آخرین اظهارنامه مالیاتی و آخرین لیست بیمه شرکت.

بعد از اینکه درخواست شرکت شما تأیید شد، باید اطلاعاتی که با محصول دانش بنیان ساخته‌شده ارتباط دارند را ارائه دهید. در این بخش باید مواردی مانند عنوان نوآوری، مالکیت فکری و زمان تقریبی دست‌یابی نوآوری را متذکر شوید.

اطلاعاتی که شما در سایت ثبت نموده اید، توسط نهادها و مجموعه‌های مربوطه مانند کارگروه تشخیص و ارزیابی صلاحیت و معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست‌جمهوری بررسی می شود. بعد از بررسی صلاحیت و شایستگی و کسب امتیازهای مورد نیاز،  نشان شرکت دانش بنیان را دریافت خواهید نمود و ازآن‌پس قادرید تا از امتیازهای مقررشده برای شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنید.

محصولات دانش بنیان چیست ؟

محصولات دانش بنیان به کالا یا خدماتی گفته می شود که در زمینه فناوری های بالا یا متوسط به بالا باشند. به این معنی که دانش فنی طراحی و تولید نمونه آزمایشگاهی یا صنعتی محصولات به دلیل پیچیدگی فنی به سختی قابل کپی شدن بوده و کسب آن نیازمند تحقیق و توسعه قابل توجه باشد و به ایجاد ارزش افزوده محصول منجر شده باشد.

اقتصاد دانش بنیان چیست؟

اقتصاد دانش بنیان یا به عبارتی اقتصاد دانش محور (Knowledge Economy) یک نظام مصرف و تولید مبنی بر سرمایه فکری است و به ویژه، اشاره به توانایی سرمایه گذاری بر اکتشافات علمی و تحقیقات پایه و کاربردی دارد. اقتصاد دانش بنیان ارائه دهنده بخش بزرگی از همه فعالیت‌های اقتصادی در بیشتر کشورهای توسعه یافته است.

انواع شرکت های دانش بنیان

آشنایی با انواع شرکت های دانش بنیان بسیار مهم است، چون بهره‌مندی از مزیت های دانش بنیان به این بستگی دارد که شرکت دانش‌ بنیان شما از کدام نوع باشد. شرکت‌های دانش‌بنیان مطابق نوع و میزان فعالیت خود به ۵ دسته تقسیم می‌شوند: نوپا نوع ۱، نوپا نوع ۲، تولیدی نوع ۱، تولیدی نوع ۲ و مستعد دانش‌ بنیان(نوع ۳). برای تاسیس، علاوه بر دانستن انواع شرکت دانش بنیان باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که شرکت دانش بنیان قالب مجزا برای ثبت نیست. باید یک شرکت تجاری مانند سهامی خاص و با مسئولیت محدود ثبت کنید و بعد از آن تاییدیه دانش بنیان را اخذ کنید.

ثبت نام شرکت دانش بنیان

پس از ورود به سایت دانش بنیان، به بخش ثبت نام و ارزیابی وارد شده و اطلاعات اولیه که شامل نام شرکت و کد ملی می شود، را وارد ‌کنید. پس از آن مرحله به مرحله فرم‌ مربوطه نشان داده خواهد شد و می‌توانید مدارک لازم را بارگذاری کنید.

طرح های دانش بنیان

یکی از مهم‌ترین هدف هایی که هر شرکت دانش بنیان در سر دارد، تجاری‌سازی است. اما تجاری‌سازی چیست؟ زمانی که یک شرکت دانش بنیان می خواهد فناوری یا ایده پژوهشی خود را به بازار یا شرکت‌های سرمایه‌گذار ارائه نموده و در قبال آن هزینه‌ای را از آن‌ها دریافت کند، یک فرایند تجاری سازی محصولات دانش بنیان را طی می کند.

برای مثال شرکت دانش بنیانی را فرض کنید که برچسب‌های هوشمندی را برای مواد شیمیایی طراحی کرده و اکنون به یک نتیجه نهایی دست یافته است. این شرکت می خواهد تا این برچسب‌ها را به آزمایشگاه‌ها که جامعه هدف کسب و کار خود است، عرضه نماید و بدین وسیله محصول خود را به بازار ارائه دهد. به این فرایند، یعنی ایده‌پردازی، طراحی اولیه، ارزیابی تولید، انتخاب بازار هدف و عرضه به بازار تجاری سازی، طرح های دانش بنیان می گویند.

در راستای تحقق فرموده مقام معظم رهبری در رابطه با تولید دانش بنیان اشتغال آفرین، الزاماتی نیاز است که باید به آن توجه نمود. از آنجایی که شرط تولید دانش بنیان، ریشه علمی دارد، بنابراین برای تحقق آن پیوند صنعت و دانشگاه ضروری است. تولید دانش بنیان باعث افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر اساس دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در جهت گسترش اختراع و نوآوری می‌شود.

آئین نامه ارزیابی شرکت های دانش بنیان

آئین نامه ارزیابی دانش بنیان متشکل از 2 فصل، 9 ماده و 4 پیوست است. در فصل اول مفاهیم مرتبط با دانش بنیان بیان شده و در فصل دوم ضوابط لازم برای تایید شرکتها، روند ارزیابی شرکتها، دسته بندی شرکت های دانش بنیان ، انواع شرکت های دانش بنیان و در آخر ضوابط اجرایی برای شرکت های دانش بنیان به تفصیل شرح داده شده است.

در پیوستها هم معیارهای طراحی مبنی بر فعالیت‌های تحقیق و توسعه، معیارهای ارزیابی شرکت‌ها و موسسات مستعد دانش‌بنیان (نوع 3)، شیوه ارزیابی مالکیت شرکت‌ها و موسسات متقاضی و دستورالعمل بررسی سوء سابقه شرکت‌ها به شکل کامل تعیین شده است.

قوانین شرکتهای دانش بنیان

بر اساس ماده ۱۱ قوانین شرکتهای دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات، همه اشخاص حقیقی و حقوقی که تحت حمایت‌های این قانون قرار می گیرند، اگر از این حمایت‌ها  برای مقاصد دیگری استفاده کنند علاوه بر محرومیت از استفاده مجدد به مجازات‌های زیر محکوم می‌شوند:

  • اگر از تسهیلات مالی برخوردار باشند، علاوه بر رد مال، محکوم به پرداخت جریمه نقدی که با تسهیلات دریافتی مساوی است، می‌شوند.
  • در صورت برخورداری از شرایط تسهیلات در ورود به مناقصه به مدت 3 سال از شرکت در همه مناقصه‌ها منع می‌شوند.
  • در صورت برخورداری از معافیت‌های مالیاتی یا عوارض، علاوه بر اینکه باید آنها را پرداخت کنند، به جریمه نقدی که برابر میزان معافیت داده شده است، محکوم می‌شوند.
  • در صورت برخورداری از پوشش بیمه‌ای، محکوم به پرداخت جریمه معادل پوشش بیمه‌ای‌ دریافت شده می‌شوند.

شرایط شرکتهای دانش بنیان

شرایط شرکت های دانش بنیان به شرح زیر است:

1- سطح فناوری بالا :

برای شامل این شرط شدن، محصول موردنظر باید 3 ویژگی داشته باشد:

الف) به وجود آوردن خواص یا کارکردهای پیچیده در محصول

ب) نیازمندی به تحقیق و توسعه قابل توجه

ج) دشواری در کپی برداری از محصول

برای ارزیابی این شرط، فهرستی مهیا شده است که در آن برای هر کالا به صورت جدا،  معیارهای دقیقی برای ارزیابی وجود دارد. بر اساس این معیارها، هر کالا در سه سطح قرار می گیرد، به نحوی که "سطح یک و دو" سطح فناوری بالا دارند و "سطح 3" فاقد آن است.

2- مرحله تولید:

شرط دیگر تولید محصول شرکت دانش بنیان است. البته منظور از تولید لزوما "تولید انبوه" کالا نیست، همین که کالا به عنوان "نمونه آزمایشگاهی" تولید شده باشد و فقط در حد ایده و نظریه نباشد، برای احراز این شرط کافی است. 

این مطلب را نیز بخوانید: ثبت شرکت با مسئولیت محدود

3- طرحی مبتنی بر تحقیق و توسعه:

منظور از این شرط آن است که شرکت مد نظر تا حدی توسعه یافته باشد. به عبارتی، شرکت نباید فقط در حال مونتاژ قطعات و کالاهای خارجی باشد. برای داشتن این شرط، اسناد و مدارک شرکت به وسیله کارشناسان بررسی می شود و حتی ممکن است از شرکت و خط تولید آن بازدید شود.

سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان

سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان  از روش‌های مهم جهت حمایت و توسعه فعالیت‌های نوآورانه و پیشرفت علمی و فناوری است. شرکت‌های دانش بنیان به طور معمول به وسیله تیم‌هایی از محققان، مهندسان و کارآفرینان تشکیل شده‌اند که هدفشان تولید و ارائه محصولات و خدمات جدید و نوآورانه در حوزه‌های مختلف است. این شرکت‌ها به طور معمول دنبال حل مشکلات جامعه، به وجود آوردن تغییرات مثبت در صنایع مختلف و توسعه فناوری‌های پیشرفته هستند.

این نوع سرمایه گذاری قادر است به رشد شرکت‌ها، توسعه اقتصادی و ارتقاء سطح علمی و فنی جامعه کمک کند. به علاوه این سرمایه گذاری می‌تواند به سرمایه گذاران، عایدی بالا و سود قابل توجهی را برساند. اما باید توجه کنید که سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان ریسک هایی هم دارد و به تحلیل دقیق و مطالعه کامل نیاز دارد.

اگر به دنبال راه اندازی یک مرکز دانش بنیان هستید یا در زمینه کسب و کار دانش بنیان و یا کارآموزی در شرکتهای دانش بنیان سوالی دارید کافی است با کارشناسان ما در موسسه حقوقی فکر برتر در تماس باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.
کارشناسان ثبت شرکت فکر برتر افتخار دارند با مشاوره تلفنی در خدمت شما عزیزان باشند.

  • شماره تماس:42143-021
  • سامانه ی پیامکی: 100042143
  • تماس با مشاوران ارشد از طریق شماره های مندرج در سامانه
  • سامانه ی تخصصی ثبت شرکت فکر برتر http://companyregister.ir
  • پست الکترونیکی به نشانی info@ companyregister.ir

تماس جهت پیگیری روند اجرایی قرارداد منعقد شده

ارتباط با فکر برتر : 02142037000
آدرس: جردن، بالاتر از اسفندیار پلاک۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)

تماس به جهت اخذ مشاوره از کارشناسان:

مدیریت و فروش: 02142143
ثبت شرکت در عمان: 09128330765
ثبت شرکت: 09128578441
تغییرات: 09129352517
ثبت برند و نام تجاری: 09129350317
اخذ و تمدید کارت بازرگانی: 09120907459
اخذ کد اقتصادی و ارزش افزوده: 09128348466
ثبت طرح : 09128394102
ثبت اختراع دانش بنیان: 09128579331
آدرس:
جردن بالاتر از اسفندیار پ۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
ارتباط با فکر برتر : 02142037000 

بهینه سازی و سئو توسط شرکت سئو ایران