هر گونه ترکیب خطوط یا رنگ ها و هرگونه شکل سه بعدی با خطوط ، رنگ ها و یا بدون آن ،به گونه ای که ترکیب یا شکل یک فرآورده صنعتی یا محصولی از صنایع دستی را تغییر دهد، طرح صنعتی است ( ماده ی 20 قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری) . در یک طرح صنعتی تنها دسترسی به یک نتیجه فنی بدون تغییر ظاهری مشمول حمایت از این قانون نمی باشد .
در این مقاله برآنیم تا به بررسی مراحل ثبت طرح صنعتی بپردازیم.خاطر نشان می شویم ، جهت ثبت طرح صنعتی می توانید با کارشناسان مجرب ما در ثبت شرکت فکر برتر تماس حاصل نمایید. قدر مسلم آن است که همکاران متعهد ما، با سال ها تجربه و با استفاده از کارشناسان و بازنشستگان خبره برآنند تا خدمات ارزنده ای به شما متقاضیان گرامی ارائه نمایند.
تصفیه و تقسیم دارایی شرکت ، از نتایج انحلال شرکت است. تصفیه به معنی تفریق حساب و تعیین بدهکاری و بستانکاری است، که در نتیجه تصفیه، رقم قطعی مبالغ بده و بستان مشخص و پا به پا می شود. شرکت سهامی به محض انحلال، ( شرکت در حال تصفیه ) محسوب می شود؛ و باید به دنبال نام شرکت ، همه جا عبارت " در حال تصفیه " ذکر شود. نام مدیر یا مدیران تصفیه در کلیه اوراق و آگهی های مربوط به شرکت قید گردد( ماده 206 لایحه ) و تصفیه امور شرکت سهامی طبق قانون و مقررات لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/ 12/ 1347 ، انجام گیرد. مگر در مورد ورشکستگی که امر تصفیه طبق مقررات مربوط به ورشکستگی انجام می گیرد.
متقاضیان محترم ثبت شرکت تولیدی پوشاک که در موضوع فعالیت آن ها ( بند 2 اساسنامه ) ، کلمه " تولید " قید شده باشد با توجه به " حوزه ثبتی " نیازمند اخذ مجوز در زمینه تولید می باشند. به عنوان مثال شرکت هایی که در کرج به ثبت می رسند به دلیل قید کلمه " تولید " در موضوع فعالیت ، مستلزم اخذ مجوز می باشند ولی چنانچه در تهران به ثبت برسند، نیاز به اخذ مجوز نیست.
برای ثبت شرکت تولیدی پوشاک می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های سهامی خاص یا با مسئولیت محدود اقدام نمود.
ایزو (ISO) علامت اختصاری سازمان بین المللی استاندارد است. این اصطلاح ، استانداردی جهانی است که به کارگیری هر یک از آن ها نماد داشتن مجموعه ای از امتیازات و برتری هاست.
سازمان استاندارد ISO ، یک سازمان غیر دولتی بین المللی است که مسئولیت تعیین استاندارهای بین المللی را به عهده دارد. مرکز این موسسه در ژنو سوئیس قرار دارد .
ایزو کار رسمی خود را در تاریخ بیست و چهارم فوریه 1947 آغاز نموده که تا پایان ژانویه 2001 دارای 138 عضو شامل 91 عضو اصلی ، 36 عضو مکاتبه ای و 11 عضو مشترک بوده است. شایان ذکر است ، موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از جمله اعضای اصلی آن بوده و در تدوین استانداردهای بین المللی مشارکت دارد.
معروف ترین این استانداردها ISO 9000 می باشد ، به جز استاندارد ISO 9000 ، استانداردهای مفید و مشهور دیگری توسط سازمان جهانی استاندارد تدوین شده است که از جمله مهم ترین آن ها عبارتند از :
- استاندارد ایزو 14000 : استاندارد کیفیت محیط زیست
- استاندارد ایزو 16949 : استاندارد تضمین کیفیت صنایع خودرو سازی
- استاندارد ایزو 17799 : استاندارد مدیریت امنیت اطلاعات
- استاندارد 18000 OHSAS : استاندارد مدیریت ایمنی و بهداشت کار
- استاندارد ایزو 22000: استاندارد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
استانداردها در زندگی انسان ها نقش حائز اهمیتی را ایفا می کنند، اگرچه در بیشتر اوقات به صورت نامحسوس عمل می کنند. برخی از مزایای به کارگیری ایزو و دستاوردهای آن عبارت است از :
به موجب ماده 1 آیین نامه ثبت مکمل های تغذیه ای ، مکمل های تغذیه ای ، فرآورده های خوراکی هستند که از یک یا ترکیبی از مواد خام و یا فرآوری شده از جمله ویتامین ها ، املاح، اسیدهای چرب، اسیدهای آمینه و مشتقات آن ها ، آنزیم ها ، فیبرها ، آنتی اکسیدان ها ، کربوهیدرات ها ، عصاره و یا بافت های طبیعی تشکیل می شوند. مصرف این فرآورده ها ممکن است از طریق تامین نیاز بدن به ترکیبات فوق الذکر باعث ارتقاء عملکرد عمومی بدن شود. این فرآورده ها به اشکال متداول خوراکی دارویی مانند قرص، کپسول، پودر ، گرانول ، کپسول نرم، آمپول خوراکی ، محلول های خوراکی و یا سایر اشکال خوراکی مانند ورقه های خوراکی، شکلات بار و پاستیل عرضه می شوند. این فرآورده ها باید دارای فرمولاسیون مشخص، ثابت و قابل اندازه گیری باشند و نباید هیچ ادعایی در خصوص تشخیص، پیشگیری ، درمان ، نوتوانی بیماری ها داشته باشند. این فرآورده ها ممکن است به منظور ارتقا عملکرد ورزشکاران نیز مورد استفاده قرار گیرند.
تبصره 1 : با توجه به تشابه برخی مواد تشکیل دهنده مکمل ها ، فرآورده های طبیعی ، داروها و برخی ملزومات پزشکی، سازمان غذا و دارو مرجع تشخیص محل بررسی درخواست های مربوط به ثبت فرآورده ها خواهد بود.
فعالیت در زمینه مکمل تغذیه ای ، رژیمی و ورزشی منوط به اخذ مجوز از اداره مکمل های غذایی که زیر مجموعه اداره کل نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی است می باشد. هر شخصیت حقوقی متقاضی ساخت و ورود مکمل موظف است پس از طی مراحل لازم و رعایت مقررات و دریافت پروانه ثبت یا مجوز، اقدام نماید. صاحب پروانه ثبت و یا مجوز مسئول ایمنی و کیفیت مکمل ها در طول زنجیره تامین و مصرف آن ها می باشد. تولید قراردادی مکمل ها توسط صاحب پروانه ثبت با رعایت ضوابط اعلام شده از سوی سازمان غذا و درو مجاز می باشد.
ارتباط با فکر برتر : 02142037000
آدرس:
جردن، بالاتر از اسفندیار پلاک۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
مدیریت و فروش: 02142143
ثبت شرکت در عمان: 09128330765
ثبت شرکت: 09128578441
تغییرات: 09129352517
ثبت برند و نام تجاری: 09129350317
اخذ و تمدید کارت بازرگانی: 09120907459
اخذ کد اقتصادی و ارزش افزوده: 09128348466
ثبت طرح : 09128394102
ثبت اختراع دانش بنیان: 09128579331
آدرس:
جردن بالاتر از اسفندیار پ۱۴۱ طبقه سوم (جهت مراجعه حضوری)
ارتباط با فکر برتر : 02142037000